logo-militaria.jpg, 41 kB
logo-militaria-2.gif, 9 kB

Tématický server
z oboru vojenství

logo-elka-press.gif, 3 kB

TRIGGER SEERVICE, vaše trefa do černého!

Ještě ani v ruce nemusíte mít zbraň a už jste se trefili do černého! Tím, že zvažujete návštěvu u nás. U nás se vám bude líbit. Jsme nejmodernější střelnice v ČR, jsme Trigger Service. Rádi u nás přivítáme všechny střelce, zkušené i nezkušené a nejen ty, kteří to mají ve svém hvězdném znamení. Adrenalinový zážitek s vůní střelného prachu si přece nemůžete nechat ujít!


 

 

Střílečka lepší jako ve filmu

Který akční hrdina dnes ve filmu nemá zbraň? Bum, bác a padouch jde k zemi! To je dobrodrůžo, že? Ač sebelepší střílecí scéna, reálu se nevyrovná.  V reálu je to totiž mnohem, mnohem lepší. Srdce vám buší, ale vy se snažíte soustředit, míříte na terč, pak chvilka klidu a bum. Opravdu jste vystřelili. Na rozdíl od filmové střílečky u nás nejde o životy, a proto můžete s klidným svědomím znovu nabít a opět se plně soustředit na cíl. K ruce vám přitom budou naši ostřílení instruktoři.

Co na vás čeká? Moderní a plně vybavené prostory, v nichž se vám bude střílet jedna radost. Dlouhá otevírací doba od 10:00-21:00 hodin každý den. Možnost vybrat si z celé řady našich balíčků. O co určitě nepřijdete? O velký zážitek a náš bohatý arzenál zbraní. Jen těžko byste hledali  tolik druhů zbraní z různých ér na jednom místě. U nás si můžete vyzkoušet nejnovější zbraně i ty minulostí ověřené. S čím od nás odejdete? S fantastickým pocitem, že jste si vyzkoušeli něco nového. Že jste vylepšili vaše střelecké dovednosti. Že jste zase o krůček blíže vašemu cíli získat zbrojní průkaz. Velkou výhodou jsou naši zkušení instruktoři, kteří se budou snažit předat vám co nejvíce potřebných informací.

?Prostřílejte? se k lepším vztahům

Naše plně vybavené prostory i bohatý arzenál zbraní jsou dobrou záminkou pozvat kamarády na jedno báječně strávené odpoledne. Jsme tady nejen pro pokročilé, nýbrž i pro začátečníky. Proto můžete využít některý z našich dárkových poukazů a potěšit své nejbližší. Darovat zážitek je totiž trendy. A když už jsme u toho budování vztahů, dobré vztahy jsou zapotřebí i na pracovišti. Prostřílet se k nim můžete u nás v rámci vaší teambuildingové akce. Ne, vážně si z vás nestřílíme! Střílet naučíme IT techniky, účetní, obchodníky, manažery, prodavače, zkrátka kohokoliv. 

Je jedno, jestli jste chtěli být poldou, vojákem, kovbojem, sniperem nebo osobním strážcem a nepovedlo se to. U nás si můžete vyzkoušet jednu z jejich mnoha výsad - držet zbraň a střílet z ní. Berete? 

Tak sraz u nás na střelnici? Určitě dorazte! 

 
Přidat komentář

Diskuse k tomuto článku byla uzavřena.

Vyhledávání

Foto týdne

Hliněné granáty s roznětkou. Z výstavy Baroko v Národním muzeu.

Hliněné granáty s roznětkou. Z výstavy Baroko v Národním muzeu.


Recenze týdne

Ukrajina

Osobní svědectví a geopolitické pozadí rusko-ukrajinské války.