logo-militaria.jpg, 41 kB
logo-militaria-2.gif, 9 kB

Tématický server
z oboru vojenství

logo-elka-press.gif, 3 kB

Starý dobrý generál Pershing

Jak by se také mohly řešit problémy s teroristy... Autor je Čechoameričan, proto je text bez diakritiky.

Jiste znate tu starou historku, jak general John J. Pershing (po nem byly pojmenovany ty rizene strely, proti kterym komuniste v sedmdesatych letech tak velice protestovali, pamatujete?) zacvicil v roce 1911 na Filipinach s muslimy. Pershing byl tehdy mlady, padesatilety general, a muslimsti teroriste sirili des a hruzu po celych Filipinach. Znate prece ty magory, smrti se neboji, 72 panen, chtivych znasilneni, ocekavajicich je v raji, to je porad stejne. Ovsem taky maji naramny odpor k prasatum, povazuji je za neciste zvire, primo zvire Dablovo a jakykoliv kontakt s cunikem (ne Cunkem) jim zabrani v odchodu do raje a kyzenemu znasilnovani tech 72 panen. Pershing toho vyuzil a kdyz nastal cas poprav dopadenych teroristu, naridil ponekud zmenene popravy. Muslimsti teroriste, uz privazani k popravcim kulum, s hruzou sledovali, jak  americti vojaci podrezavaji par prasat a namaceji svou munici do praseci krve a sadla. Teroriste byli terorizovani, vedeli ze ted budou pri poprave znecisteni preseci krvi  a tim padem nepujdou do muslimskeho nebe, i kdyz zemreli jako mucednici - shahidove. Aby to Pershing jeste posichroval, naridil aby vnitrnosti zabitych prasat byly nahazeny do hrobu postrilenych muslimskych teroristu. Jeden terorista byl propusten, aby mohl rict svym fanatickym bratrim, co se stalo ostatnim. Tahle akce efektivne zastavila muslimsky terorismus na Filipinach na pristich 50 let.

Delat tytyty muslimske teroristy nezastavi. Je treba vzit si priklad ze stareho Pershinga a kdyz se nejaky sebevrazedny atentatnik zase nekde odpali, je treba posbirat jeho koncetiny a verejne je pohrbit s rozsekanymi veprovymi ostatky. Pak je treba to dostatecne casto vysilat v televizi a on uz si to pristi atentatnik rozmysli, kdyz bude videt, ze nebude v jeho potrestenem nebi se 72 pannami, ale v pekle s prasetem samotneho Dabla.

Prave ted je cas rozhazovat letaky nad jejich mesitami a madrasami, kde cvici a instruuji nove teroristy, ze pristi vec padajici z letadel budou bomby namocene v praseci krvi! Uz zadne opatrene akce doporucovane zbabelym UN a EU! Prezident Bush se snazi vysvetlovat, jaktoze se nenasly zadne zbrane hromadneho niceni v Iraku, kdyz pritom kazdy (a jeho arabsky bratr) vi, ze byly prestehovany do Syrie.

Nedavno jsem cetl clanek od Arlene Peck, ktera pise o tom, ze kdyz se rozcilila nad zastavenim provozu na letisti v Los Angeles, tak se ji jeji dcera zeptala: "A jak vis mami, ze je to kvuli Arabum?" A Arlene odpovida: "A kdo by to byl jiny? Nejaci gangsteri z Norska nebo Finska? Jisteze jsou to zase muslimove! Znate nekoho jineho, kdo by byl tak zurive rozhodnut znicit nas zpusob zivota?" (Cesi taky nenavidi Americany, dodavam ja.)

A dalsi zajimavy ukec se podaril Tomovi Tancredo, ktery mel pristup k temto informacim, takze asi vedel o cem mluvi. Tancredo se ukecl v televiznim interview, ze v pripade, ze se teroristum podari odpalit atomovou bombu na uzemi USA, pak ze pravdepodobnou protiakci USA bude nuklearni utok na Meccu a Medinu.  To by melo zpusobit muslimum poradnou skytavku a mel by od nich byt na chvili pokoj. Takze se vlastne ceka, az muslimove odpali atomovku v New Yorku. Pak bude vsechno vyresene...

 
Datum: 12. 10. 2007 10:10:18 Autor: Lovap
Předmět: Útok je asi volovina
Útok na Mekku a Medinu je IMHO blbosť. Jednak by boli moslimovia ešte viac nasrdený - a to už všetci a druhak je Saudská Arábia akosi americký spojenec. Síce fundamentalistický, ale spojenec.
Datum: 24. 10. 2007 20:15:55 Autor: K.Kunovski
Předmět: RE Dotaz
Lovap,nezlopte se na mně,ale to by je svět za útok atomovou bombou měl jěště odměnit odměnit nějakou rekreací né.Jedině tak na kubánském Gvantanámu.
Datum: 21. 11. 2007 16:32:50 Autor: wocas
Předmět: Na co atomovka?
hmm, já bych na ně z toho letadla napřed vylil tu prasečí krev, protože jinak by je hřála myšlenka mučednictví, a post mortem bych s nima krmil hafany ... (to jim vadí asi jako ten kňour)
Datum: 15. 01. 2008 14:43:12 Autor: tom
Předmět: starý dobrý gen Pershing
ČETL JSEM,ŽE V IZRAELSKÝCH AUTOBUSECH VOZÍ VAKY S PRASEČÍ KRVÍ,JAKO DOBROU OCHRANU PŘED SEBEVRAŽEDNÝMI TERORISTZ.PRINCIP JE STEJNÝ A DOBRÝ.SAMOZŘEJMĚ ŽE SEM TAM ATOMOVKA BY TAKY NEŠKODILA.
Datum: 03. 01. 2009 23:31:56 Autor: jirka
Předmět: jedina prasata mohou snad zachranit evropu
Minulý listopad bývalý náměstek italského ministra školství rozběsnil muslimy tím, že se procházel s prasátkem v místech plánované výstavby mešity v severním městě Padova. Dva měsíce předtím vůdce Ligy senátor Roberto Calderoli vyhlásil "Prasečí den" na protest proti stavbě mešity v severním městě Boloni. V roce 2006 nechali protestující hlavu prasete na místě, kde měla být postavena mešita, ve středoitalském městě Toskánsko. V Itálii žije podle neoficiálních odhadů 1.2 miliónu muslimů, včetně asi 20 000 konvertitů www.eurabia.cz/Articles/2138-italska-islamofobie-zborena-mesita-ve-verone.aspx
Datum: 06. 11. 2009 21:15:53 Autor: zel ne generál Pershing
Předmět: Nidala Malika Hasana
Policistka vystoupila z auta pár metrů od šíleného střelce a čtyřikrát ho trefila Spojené státy mají nového hrdinu ? policistku Kimberly Munleyovou, která na texaské vojenské základně ve Fort Hood zneškodnila šíleného střelce Nidala Malika Hasana. http://zahranicni.ihned.cz/c1-38976020-policistka-vystoupila-z-auta-par-metru-od-sileneho-strelce-a-ctyrikrat-ho-trefila
Datum: 02. 01. 2010 14:22:20 Autor: MMX
Předmět: ?
ako mozu vozit v izraelskych autobusoch prasaciu krv ked pre zidov je prasa rovnako neciste ako pre moslimov?
Datum: 14. 02. 2010 19:23:26 Autor: Izak
Předmět: Zide a vepri
Jenze zide jsou slusna civilizace, neni to pro ne dogma, dokonce nemaji zakazano jist vepre, i kdyz pravoverny zid to asi nikdy neudela, zase znam pravoverneho zida a ten jedl jenom koser jidla, takze si jidlo vozil ... ale je to fajn chlapek ... no ale jeho kolega normalne veprove jedl, pil alkohol a zajimal se o nejak dobre bordely ;-)) Proste zide uz se odprostili od prastarych zvyku a neberou to jako dogma, stejne tak nemaji za dogma, ze kdyz se dotknou prasete, nebo jej snedi, ze nedojdou do nebe.
Datum: 11. 04. 2010 03:12:59 Autor: B.Němcová
Předmět: Hlupáci
Tady je ale banda promitivních zabedněnců v čele s autorem článku:)
Datum: 11. 04. 2010 20:04:19 Autor: K.Bartošík
Předmět: Pro pí.B.Němcovou
Vážená paní B.Němcová,jen jsem nepochopil co Vám na uvedeném článku vadí?V roce 1938 podporovalo Hitlera více než 90% Němců. Stalina také zbožňovalo více než 90% Sovětů. Japonci na tom byli stejně. Proč to dělali, proboha? Proč tehdy milovali největší zločince v dějinách lidstva??? Protože byli zfanatizovaní, nedokázali vlastním rozumem odmítnou jejich nenávistnou demagogii, kterou jim vůdcové servírovali. Bohužel, Palestinci jsou ve stejné situaci. Většinou nedokáží samostatně myslet a odmítnou fanatickou nenávist, kterou je krmí Hamas. Ani Němci, ani Rusové, ani Japonci to nedokázali, vzepřít se rozumem svým vůdcům. Proboha proč Palestinci volili Hamás, když ten chce zničit Izrael? Lidé měli domyslet, že je Hamas dovede do války, kde budou zbytečně umírat. Lidi se nechali zfanatizovat jako Němci, Japonci a Sověti - a dnes budou zbytečně umírat, Stejně jako zbytečně umírali Němci, Japonci, Sověti. Protože nedokázali svým rozumem odmítnou nenávistnou ideologii... Bohužel, asi to není naposledy. Kde jsou tedy ti statecni vůdci Hamasu? Jsou zalezli jako krysy.Z bezpečnych bunkru vyzyvaji k boji proti Izraeli do posledni kapky krve. Ovšem, né te sve. Posílaji za sebe umírat mladé kluky, kterým od malička tlučou do hlavy nenavist. Mimo jiné i prostřednictvím zvracenych pohadek
Datum: 23. 05. 2013 13:58:34 Autor: J
Předmět: tradice
Každý by měl povinně na svém pozemku zakopat pár vepřových kostí, čímž by se naše země stala nečistou a šmitec.
Přidat komentář

 





Vyhledávání

Foto týdne

Výročí: 21. 3. 1942 Václav Morávek z odbojové skupiny Tři králové padl při přestřelce v Praze na Prašném mostě.

Výročí: 21. 3. 1942 Václav Morávek z odbojové skupiny Tři králové padl při přestřelce v Praze na Prašném mostě.


Recenze týdne

Meč a člověk

Vybrané kapitoly k dějinám mečů a lidí