logo-militaria.jpg, 41 kB
logo-militaria-2.gif, 9 kB

Tématický server
z oboru vojenství

logo-elka-press.gif, 3 kB

Hokynářka proti Interpolu

Zamyšlení nad shanou odzbrojit Evropu.

Mezinárodní organizace kriminální policie ? Interpol (?Interpol?) je mezivládní organizací zajišťující policejní spolupráci v oblasti kriminálně-policejní mezi policejními složkami jednotlivých členských států této organizace. Okruh zemí, v nichž má organizace své zastoupení se neustále zvětšuje ? v současné době Interpol sdružuje 182 členských zemí. Ze své pozice je tedy odborně způsobilá a kompetentní vyjadřovat se ke způsobům prevence kriminality, tedy vyjádření generálního tajemníka Ronalda Nobleho k nutnosti vyzbrojit civilisty je vysoce erudované a nezpochybnitelné.

Naproti tomu je Evropská komise, jako výkonný orgán EU zatížena komplexem superiority (pocitem nadřazenosti) a spolu s celou EU podrobována racionální kritice, například viz Petr Sak Vadí národ? [1]. Sarkastické hodnocení prezidenta Trumpa, že ?jedinou schopností Evropské unie je být konstantně překvapen a neschopnost adekvátně reagovat? je stručné a přesné. Rovněž jsou obecně platná stanoviska Spojeného království při BREXITU, zejména omezování hospodářských a obchodních styků, činnost Evropského soudu, šikana nesmyslnými předpisy a nařízeními, naprostá nepředvídatelnost a zákeřnost Evropské unie. Trump připomíná dominantní postavení Německa, které zneužívá EU ke svým zájmům. U malých zemí neexistuje právo veta a jejích práva jsou omezena. EU trpí invazi migrantů do Evropy a to takových kvalit, že mateřské země se jich rády zbavují a brání se jejich eventuálnímu návratu.

Generální tajemník Interpolu Ronald Noble se zabýval problematikou útoků teroristů a radikálů a reagoval na útoky skupiny al-Shabab v nákupním centru v Nairobi, Keňa, kde bylo zavražděno 61 civilistů. Konstatoval, že nejracionálnější možnost bránit společnost před útoky je umožnit občanům nosit zbraně ke svoji vlastní obraně. Druhá, ale naprosto nerealistická možnost je mimořádně přísná ostraha enkláv, kde je velká koncentrace lidí. Za ?enklávy? se označuje ?jakékoliv místo, kde se lidé shromažďují?, což by mohlo být nákupní středisko, divadlo, stadion, supermarket, městské náměstí a podobně. Bezpečnost těchto enkláv by byla zjištěna vysokou koncentrací policie, policejními kordony. Stálá přítomnost policistů v místech, kde se zdržují jednotlivci, nebo malé skupinky lidí je vyloučena, zkrátka policie nemůže být všude a tak stojí před těžkým úkolem. Generální tajemník Interpolu R. Noble upozorňuje na pokyn Al-Kaidy, aby bratři (teroristé) útočili na měkké cíle v malých skupinkách. Rovněž tak upozorňuje na nebezpečí volného pohybu, který zneužívají zločinci.

K tomu lze připomenout, že berlínský atentátník projel volně pěti státy Evropské unie, aniž by si jej policie všimnula. Za tento nekontrolovatelný pohyb zločinců po Evropě nese neoddiskutovatelně plnou odpovědnost elita Evropské unie, kterou však není možné trestně stíhat a je to jeden z důvodů proč je nutné z EU vystoupit. Generální tajemník Interpolu Ronald Noble klade otázku ve smyslu ?Cítil byste se bezpečněji v nákupním středisku typu Westgate ve městě, kde je kontrolovaný zákaz nošení zbraní, nebo v nákupním středisku typu Westgate, které je umístěno v Denveru nebo Texasu, tedy ve státech, které jsou tradičně držení zbraně nakloněni? Tato provokativní otázka se váže na americké poměry, ale pro ty, kteří u nás nečtou westerny lze aplikovat otázku na evropské poměry ? v Bruselu byly demonstrace a docházelo ke srážkám se státní mocí; tehdy se pohlaváři Evropské unie, jako Barroso, Malmströmová, Juncker uchýlili do svého paláce EU, kde měli pocit bezpečí, protože palác byl chráněn armádou a obrněnými vozidly. Je to symbolické, stovky milionů Evropanů chráněni nejsou a kreatury pod taktovkou Malmströmové dělají vše, chráněni nebyli. Argument pro ozbrojení civilistů je masakr, který otřásl civilizovaným světem, kdy bylo zavraždění 12 lidí při útoku na redakci Charlie Hebo a čtyři další v košer obchodě.

Tehdy multimiliardář Trump obvinil Francouzské politiky, ze spoluviny, protože prosazují politiku odzbrojení. V této tragédii je francouzská administrativa spoluviníkem, šéfredaktoru listu Charlie Hebdo Stéphane Charbonnieru byla zamítnuta žádost pro zakoupení zbraně, v případě vyhovění se mohla situace vyvíjet podstatně příznivěji, bohužel žádný politik, nebo policejní úředník potrestán nebyl. Obrana proti zločinům (tedy nejenom teroristé, ale lupiči, nájemní vrazi, sexuální vrazi a jiní) je obtížná, ale má smysl pokusit se zachránit si život. Názory INTERPOLU podporuje Yves Trotignon [2], bývalý analytik francouzské tajné služby DGSI; ten konstatuje, že dnes jsou teroristé mnohem rychlejší a efektivnější než kdykoliv dřív, když ještě útočili teroristé z Al-Káidy. Po útoku na Bataclan se naučili, že nemají používat k vzájemnému dorozumívání mobilní telefony, které mohou být sledovány. Jsou inteligentní, rychle se učí, vstřebávají nové informace, teď už také vědí, že by je výbušniny mohly prozradit, že zanechaly spoustu stop. Zjistili také, že se ?osvědčily? pistole a útočné pušky. Také vědí, že trvalo dlouho ? dvě a půl hodiny, než se přešlo k protiakci.

EU a její satrapové z neznámých důvodů odmítají prohlásit, že současný stav je ve skutečnosti asymetrická válka a proto musí platit mimořádná opatření, nábor do ISIS prohlásit za válečný zločin, zatížený odebráním občanství nebo i vojenskými soudy, ISIS totiž v Evropě provádí systematický nábor, získané muslimy proškoluje s cílem poslat je zpět do jejich domovských zemí k provedení útoků. Mají potřebné falešné dokumenty, jazykové znalosti, znají místa útoků, řada z nich je vyzbrojena.

Zcela jiné představy o bezpečnosti má evropská komisařka pro obchod v Evropské komisi vedené Jean-Claude Junckerem[3], Cecília Malmströmová; o této ženské jsou encyklopedické údaje velmi strohé, že je doktor honoris causa nic o jejich kvalitách neříká, ten může získat i nedouk Schultz (tento titul u nás obdržel ministr zdravotnictví, zběhlý farář Plojhar v roce 1950). Její absolvování univerzit v Göteborgu a pařížské Sorbony svědčí o jistém vzdělání[4], ale nespecifikuje odborné znalosti. Výsledky její činnosti jako evropské komisařky pro obchod nejsou oslnivé a potvrzují komplex superiority. Její fyziognomie a zlý výraz by při osobních kontaktech nutil k obezřetnosti. Její odzbrojovací zákon vraždám a teroru nebrání, což ona dobře ví, což oficiálně potvrdila, avšak její názory jsou identické s ideou extremistky Sarah Bradyové: ?Náš hlavní záměr je zakázat všechny zbraně. Musíme použít jakékoliv prostředky. Nezáleží na tom, jestli musíte překroutit fakta nebo dokonce lhát. Náš cíl vytvořit socialistickou Ameriku může uspět jen tehdy, když ti, co by nám mohli vzdorovat, budou úplně odzbrojeni.? Ovšem Malmströmová v tom bratrstvu, které si říká evropská unie, se svými zrůdnostmi není sama, její kumpán Alain Alexis tvrdí, že samonabíjecí zbraně jsou nebezpečnější než ty automatické. Etnografové i antropologové tvrdí, že v subsaharské Africe existují etnika, jejichž IQ je nižší než 70, avšak tito lidé bezpečně rozeznají která zbraň je nebezpečnější, zda samonabíjecí, nebo automatická, proto tvrzení Alexeise vzbuzuje podezření o mentální retardaci autora[5]. Jsem na rozpacích, ale ti Alexeisové, Juncklerové, Malmströmové a regionální satrapové kteří berou platy, převedeno na Kč ve statisících, jsou i zadarmo drazí, jejích argumentace a projevy jsou hluboko pod českým průměrem, jak humorně vyjádřil Vladislav Větvička. [6]

[1] Ve zcela nedávné době, kdy jsme vstupovali do Evropské unie, jsme od představitelů Evropské unie slyšeli, že síla a hodnoty Evropy jsou v její rozmanitosti, tvořené národy a národními kulturami.

Ke klíčovým pojmům unijní propagandy patřila subsidiarita, tedy princip, že rozhodovací pravomoc zůstává na úrovni té entity, v níž probíhá dotyčný proces. S odstupem pouhých několika let zjišťujeme, že jsme byli podvedeni. Princip subsidiarity byl opuštěn dříve, než byl realizován. Příčin je jistě celá řada. Mezi ně patří také fakt, že v Bruselu vznikla zvláštní třída se svými třídními zájmy, které nejsou totožné ani se zájmy jednotlivých národů, ani se skutečnými zájmy Evropské unie. Bruselská byrokracie potřebuje prokazovat svou potřebnost a mocenskou nadřazenost nad národními státy, a proto opustila subsidiaritu, aby rozhodovala o křivosti okurek a počtu litrů mléka nadojené každou krávou (ovšem to se týká pouze těch národních). Jejich příjmy, které lze těžko hodnotit jako plat, ale spíše jako korupční provizi, stmelující soubor politiků a úředníků a přetvářející je do ?třídy pro sebe?, uvědomující si své třídní zájmy. Třídní zájmy bruselské třídy vyštvaly Velkou Británii z Evropské unie a vyzvedávají do špičkových pozic Evropské unie notorické alkoholiky, jedince, kteří nezvládli maturitu nebo politika, kterého nechce ve funkci jeho vlastní národ. Tato bruselská třída je časovaná bomba v základech Evropské unie, kterou vede neomylně k jejímu rozkladu. Druhou vábničkou byla evropská demokracie, o jejímž stavu se s velkým eufemismem nyní říká ?deficit evropské demokracie?. Evropskou unii ovládá německá kancléřka, která nemá žádnou evropskou funkci, která by legitimizovala její rozhodování o Evropské unii. Demokracie Evropské unie znamená nátlak a vyhrožování státům s odlišným názorem. Francouzský president se prosadil volební kampaní, v níž vyhrožoval středoevropským státům ekonomickými sankcemi a sliby, že tyto státy postaví do latě. Takovou aroganci neukazovali ani francouzští politici podpisující mnichovský diktát.  Evropa bez národních států je protimluv. Zánik evropských národů by znamenal i její zánik. Evropanství je struktura entit tvořených národními kulturami a státy. Bruselské elity, které destruují národy a národní kultury se řídí historickým: ?Po nás potopa? a do té doby si urvat a užívat co nejvíce.

[2] Tomáš Marný: Zajímavé prohlášení Interpolu.

[3] Předseda Evropské komise pan Juncker se vyjádřil, že nejhorší, co v dnešní době je, jsou politici, kteří se obávají svých voličů a příštích voleb. A že volby a demokracie, jak je známe, jsou vlastně přežitkem. Že to nové Evropě, jak si ji oni představují, brání.

[4] Jsou indicie, že tomu tak není, například tvrzení, že v Evropě bylo legálními zbraněmi zavražděno 63 000 lidí; Toto číslo však velmi výrazně překračuje celkový počet vražd v celé EU! Praktické využití univerzitních znalostí není patrné.

[5] J. Dawid: Inteligencia, wola i zdolnšč do praci, klasifikuje jako jeden z druhů debility: Neschopnost uvědomit si hrozící nebezpečí, které je pro jiné lidi snadno viditelné. Nezapomenutelná perla předsedy Junckera: Proč bychom měli zvyšovat vojenské výdaje? Naší obranou je humanita, rovněž svědčí o intelektuální úrovni autora.

[6]Zabijaju vam děcka? Nevadi. Semkněte se a nic se vam nestane!!!

 
Datum: 29. 07. 2017 21:14:10 Autor: QF17
Předmět: A maš pravdu
Je smutné se dívat a upadající Evropu a její upadající intelektuální potenciál. Kdo za to může se všeobecně ví, ale nikdo to nechce vyslovit a zveřejnit v tisku. Různé neziskové agentury, které mají zisky v miliónech ? se angažují pro "záchranu" analfabetů a bezvěrců z Afriky a Asie. Kdo příjme "sluníčkáře a jiné pitomce", až bude Evropa plná arabášů a negrů? Takovou otázku si ještě nedali. :-) Nikdo, smete je vlna nenávisti a arogance z neznalosti.
Přidat komentář

Diskuse k tomuto článku byla uzavřena.

Vyhledávání

Foto týdne

Výročí: 25. března 1945 proběhl letecký útok na Prahu.

Výročí: 25. března 1945 proběhl letecký útok na Prahu.


Recenze týdne

 Kordy a rapíry z českých sbírek 16. - 18. století II. díl

Kniha volně navazuje na první díl, vydaný roku 2018.